Zapraszamy na jointa i bronka do Pabianic
Zgarnij slota za ScreenShota !
Ju¿ od dzi¶ bêdziesz móg³ zgarn±æ slota ca³kowicie za darmo !
1. Co nale¿y zrobiæ aby otrzymaæ slota:
Najwa¿niejszy jest sceeenshot z gry na którym poka¿esz
* Staty 10 do 0 - slot na 3 dni
* Staty 15 do 0 - slot na 7 dni
* Staty 20 do 0 - slot na 10 dni
* Staty 25 do 0 - slot na 14 dni
* Staty 30 do 0 - slot na 21 dni
* Staty 35 do 0 - slot na 25 dni
* Staty 40 do 0 - slot na 31 dni
* Staty 45 do 0 - slot na 35 dni
* Staty 50 do 0 - slot na 40 dni
2. Czytaj Zasady !:
* Konkurs dla wszystkich graczy serwerów dx-klan
* Zg³osiæ siê do konkursu mo¿esz po up³ywie 7 dni od rejestracji i posiadanie na swoim koncie ok. 10 postów. Administracja sprawdzaæ bêdzie ka¿dego kto zg³osi³ chêæ otrzymania darmowego slota, tak¿e czy dana osoba jest w jaki¶ sposób sprawdzana czy aktywny jest na forum
* Do konkursu przystêpuj± tylko ci u¿ytkownicy co maj± staty xx do 0
* W konkursie mo¿na braæ udzia³ 1 raz w miesi±cu - Dajmy szansê innym graczom, Jakiego screena poka¿esz na tyle dostaniesz slota
* Pamiêtaj aby screeny wrzucaæ na serwis TinyPic i podawaæ je w znaczniki [.img] [/.img] (je¶li rozdzielczo¶æ zdjêcia = 800x600 i ni¿sza, je¶li wy¿sza podawajcie linki bezpo¶rednie do zdjêæ).
* Swoje zg³oszenia proszê zostawiaæ w tym temacie. stosuj±c siê do powy¿szych zasad
* Konkurs rozpoczynamy z dniem 5 marca 2010
* Liczba slotów do rozdania - 2
Pozdrawiamy i ¿yczymy d³ugich okresów darmowych slotów
Administracja Dx-klan.pun.pl
Gdy dajesz screena napisz odrazu na jakim servie chcesz slotaWykrzyknik!
IMAGESHACK (lepsza jako¶æ zdjêcia)
TINYPIC (gorsza jako¶æ zdjêcia)
Proszê o slota
To by³y takie lamy ¿e ¿al patrzyli sie na mnie 5 sekund zanim zaczêli strzelaæ... Jeszcze nie po bani.
A gracze siê zmieniali... Wchodzi³ i wychodzi³ devil, potem wszed³ ten, wyszed³ ten, przyszed³ ten itd. Mia³em zbanowaæ ich za lamienie ale server by³ by pusty
Ostatnio edytowany przez Zohan (2010-03-29 13:48:04)
moim zdaniem nie jestem ¿eby daæ ci slota poniewa¿ to nie by³a gra .. to by³a raczej zabawa poniewa¿ tak jak powiedzia³e¶ lamy to by³y .. Dawaj 1 vs 1 (Mam Steam (Soldier78304)
zreszt± co¶ mi tu ¶mierdzi .. dlaczego masz staty 30 a u góry (staty ct) 23 ? Hêê?
EDYTUJ POSTY EDYTUJ POSTY EDYTUJ POSTY EDYTUJ POSTY EDYTUJ POSTY EDYTUJ POSTY EDYTUJ POSTY EDYTUJ POSTY EDYTUJ POSTY EDYTUJ POSTY EDYTUJ POSTY EDYTUJ POSTY
edytuj posty
bo nie gra³em zawsze 1 na 1 i np. w pierwszej rundzie by³o 2 to zabicia zabi³em dwóch mam 2 zabicia a jedn± runde wygran±...
a co do twojego nie - ten konkurs nie jest na skilla tylko na statsy...
Ostatnio edytowany przez Zohan (2010-04-04 19:03:55)